Werkplekbeheer uitbesteden


VoiceByte realiseert en onderhoudt moderne werkplekken. Door het uitbesteden van je werkplekbeheer bespaar je kosten en ben je flexibeler als organisatie. ICT is onmisbaar geworden voor vrijwel elke organisatie. Dat is begrijpelijk, want met een goed functionerende ICT-omgeving bespaar je kosten, verhoog je de productiviteit en maak je minder fouten. Tegenover de vele voordelen van ICT staan de hoge uitgaven. Hard- en software is duur en het onderhouden van een interne IT-afdeling vergt een flinke investering. Bovendien hebben IT- medewerkers en netwerkbeheerders constant scholing nodig, om bij te blijven. Dit kan makkelijker en voordeliger, met de slimme ICT-oplossingen van VoiceByte.

IT Outsourcing bespaart kosten en vergroot flexibiliteit

ICT is specialistisch werk. Een optimale IT-omgeving ondersteunt je bedrijfsprocessen en kent zo min mogelijk storingen. Hetzelfde geldt voor werkplekbeheer. Een moderne werkplek is mobiel, flexibel en efficiënt, zodat gebruikers overal bij hun gegevens komen en optimaal werken. VoiceByte realiseert en onderhoudt moderne werkplekken. Door het uitbesteden van je werkplekbeheer bespaar je kosten en vergroot je de flexibiliteit van medewerkers. Zo helpen we je graag met de inrichting en het onderhoud van kantoorwerkplekken, thuiswerkplekken en mobiele werkplekken. Gebruikers beschikken daardoor zowel thuis, onderweg en op kantoor over een volledig ingerichte werkplek.

Onderhoud werkplekbeheer op afstand en locatie

ICT verplaatst zich steeds meer naar de cloud. De noodzaak van een dure interne IT-afdeling neemt daardoor af. Hierdoor bespaar je onderhouds- en scholingskosten en wordt het beheer van werkplekken eenvoudiger. Zo leveren we steeds vaker op afstand ondersteuning aan pc's, servers, telefoons en printers. Je betaalt daardoor geen voorrijkosten en medewerkers kunnen direct weer aan de slag. Met het uitbesteden van werkplekbeheer aan VoiceByte creëer je ook rust en zekerheid. De volledige verantwoordelijkheid voor het advies, beheer en support van de ICT-infrastructuur ligt bij ons. Dit heeft veel voordelen.

Voordelen van uw werkplekbeheer uitbesteden

ICT besparingen inventariseren Veel organisaties betalen teveel voor hun werkplekbeheer en ICT-onderhoud. Besteed je je werkplekbeheer uit aan VoiceByte? Dan kijken we hoe je kunt besparen op je ICT, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Bedrijfsgevoelige informatie beschermen Virussen zijn vaak de oorzaak van storingen. Bovendien kunnen kwaadwillenden met spyware bedrijfsgevoelige informatie wegsluizen. Door het uitbesteden van werkplekbeheer aan VoiceByte geef je ze geen kans. Hardware onderhoud Met het juiste onderhoud van hardware als routers, servers, modems en servers voorkom je storingen. Gaat er toch apparatuur kapot, dan vervangen we deze direct. Software support Zijn er problemen met bepaalde softwareprogramma’s of geeft een programma conflicten met je besturingssysteem? We lossen ze voor je op, ter plaatse of op afstand. Installeren en upgraden van software Met het correct installeren en bijwerken van software voorkom je computerconflicten en veiligheidsrisico’s. VoiceByte installeert en test nieuwe software, zodat je computers altijd optimaal presteert. Ondersteuning op afstand Heb je specifieke vragen? Dan kunnen we je computer op afstand overnemen en ondersteuning bieden. Met het uitbesteden van je werkplekbeheer is je ICT in vertrouwde handen, bespaar je geld en ben je flexibeler. Kies daarom ook voor het betaalbare gemak van VoiceByte.
 Daarom kiezen voor VoiceByte:
  • Altijd en overal support
  • Snel ter plaatse bij hardwarestoringen
  • Maatwerk oplossingen
  • Duidelijke afspraken in Service Level Agreements (SLA’s)
  • Bespaar op ICT-kosten
  • Toegang al onze kennis en de nieuwste technologieën
  • De zekerheid dat je ICT altijd zo optimaal mogelijk functioneerd