Telecomscan: bespaar direct op uw telefoonkosten


Als organisatie wil je altijd geld besparen. Laat daarom eens kritisch kijken naar je telecomkosten, want ongemerkt betaal je vaak te veel. Met de Telecomscan van VoiceByte bespaar je tot wel 40%!

Telecom, je hebt het nodig en je betaalt vaak ongezien en automatisch de rekeningen. Ongemerkt lopen de uitgaven voor vaste telefonie, mobiel bellen en internet echter snel op. Helemaal als je voor een grotere organisatie werkt en het overzicht ontbreekt.
 • Zijn alle telefoon- en internetaansluitingen echt nodig?
 • Betaal je niet te veel voor je telecompakket?
 • Gebruik je wel alle diensten waar je voor betaalt?
Je komt erachter met de Telecomscan van VoiceByte, en vrijwel altijd blijkt dat telecom beter en goedkoper kan.

Zo werkt de Telecomscan van VoiceByte

Voor het uitvoeren van een Telecomscan hebben we slechts 2 dingen van je nodig:
 1. Enkele telecomnota’s
 2. Een half uur van je tijd
Aan de hand van de nota’s brengen we in kaart welke telecomdiensten je afneemt en of je ze ook gebruikt. Ook kijken we naar ongebruikte telefoon- of internetlijnen. Mogelijk zijn het noodlijnen, maar het kan ook dat ze nooit zijn opgezegd. Deze markeren we. De volgende stap is het inventariseren van je telecomwensen. Hoe bereikbaar wil je zijn als organisatie? Wat zijn de toekomstplannen? En hoe tevreden ben je over de huidige telecomprovider? We analyseren het belgedrag en kijken naar de kosten en mogelijkheden van andere aanbieders op de telecommarkt.

Geld besparen met de Telecom Scan

Het inventariseren en analyseren van telecomgebruik werkt zeer verhelderend. Vaak blijken er grote besparingen mogelijk, soms wel tot 40%! Als echte telecomexperts kennen we de marktprijzen en technische mogelijkheden. Als het belgedrag van je onderneming niet aansluit op de afgenomen diensten, kun je direct geld besparen. Ook zijn er vaak kortingsregelingen aanwezig, die je als buitenstaander niet kent. We attenderen je er graag op. Op basis van alle gegevens berekenen we hoeveel je bij een eventuele overstap bespaart. De bevindingen ontvang je in een prettig leesbaar rapport, met nuttige aanbevelingen. Neem je de telecomdiensten bij ons af, dan houden we nauwlettend in de gaten of de telecomprovider zijn afspraken nakomt. Je hebt er geen omkijken naar en bespaart direct op je telecomkosten.

Telecomscan van VoiceByte voordeliger dan je denkt

Vrijwel elk bedrijf kan besparen op zijn telecom. Die stelling durven we wel aan na het jarenlang uitvoeren van telecomscans voor bedrijven en organisaties uit alle branches. Daar zijn we zelfs zo van overtuigd, dat onze betaling afhangt van jouw besparing. Het werkt als volgt.
 1. VoiceByte bekijkt op locatie welke verbindingen nog in gebruik zijn.
 2. We berekenen de mogelijke besparing door het opzeggen van de ongebruikte verbindingen.
 3. Indien wij de verbindingen mogen opzeggen brengt VoiceByte het eerste jaar 50% van de besparing door opzegging in rekening.
 4. Het jaar erop betaal je niets meer en zijn alle besparingen pure winst.
 5. Als tussenpersoon kun je nieuwe contracten rechtstreeks en voordelig bij ons afsluiten of oversluiten.
 6. We zoeken ook naar besparing op het belverkeer door de prijzen per minuut per bestemming te vergelijken bij verschillende providers aan de hand van uw belgedrag.