VoiceByte opent nieuw kantoor in het WTC The Hague


VoiceByte voert veel werkzaamheden uit voor het WTC The Hague. Daarbij is het aantal Business Center klanten en reguliere klanten van VoiceByte in het WTC nog steeds aan het groeien. Dit heeft VoiceByte doen besluiten om vanaf 1 april een kantoor te openen in het nieuwe gedeelte van het Business Center van het WTC. We zullen vanaf 1 april zorgen voor een bezetting van dinsdag t/m vrijdag. Hierdoor kunnen wij sneller klanten ondersteunen en staat de deur altijd open voor een stukje advies of de aanvraag van een offerte.

In het WTC The Hague verzorgen en onderhouden wij alle gebouw gebonden netwerken. Denk hierbij aan het netwerk voor de beveiligingscamera’s, het gebouwbeheersysteem en de recepties. Het openbare WiFi systeem is ook geplaatst en onderhouden door VoiceByte. In de E-toren hebben wij een glasvezel ring aan laten leggen zodat we huurders in de E-toren kunnen voorzien van een glasvezel internet verbinding tegen een gereduceerde prijs.

In het Business Center voorzien wij alle huurders van Internet (vast en draadloos) en hosted telefonie. Ook ondersteunen wij als er problemen met de PC’s of laptops zijn. Eigenlijk alles wat onder de noemer ICT valt ondersteunen wij het Business Center mee.

Bent u huurder binnen het WTC en benieuwd of VoiceByte wat voor u kunt betekenen loop dan een keer langs. Ons kantoor heeft nummer CD301 en is te vinden op de 3e Etage overloop van de C naar de D toren. De kleine lift van het nieuwe Plaza komt naast ons kantoor uit.