Project: “Shared Office infrastructure”.


VoiceByte ontwerpt, beheert en ontwikkelt IT infrastructuur voor ‘shared office’ concepten. Kantoorruimtes die door meerdere kleine en/of grote bedrijven worden gedeeld waarin VoiceByte de voorzieningen treft voor internet, wifi en voice over ip diensten.

Zo ook in Amsterdam aan de Naritaweg in Westpoort. Hier verhuurt één van onze klanten kantoorruimte waar huurders direct van alle gemakken worden voorzien. Alle huurders krijgen toegang tot internet, maar ook advies over hun ICT gerelateerde zaken. Waar nodig levert VoiceByte een stuk maatwerk als het gaat om de netwerkinfrastructuur om zo eventuele kritieke services voorrang te verlenen, of om andere bedrijfsmiddelen eenvoudig beschikbaar te maken. We werken daarin nauw samen met de ICT afdeling van de huurders en voorzien bedrijven zonder ICT-ers in dienst van advies.

Met de almaar groeiende vraag naar cloud-diensten en de enorme toename aan dataverbruik per kantoormedewerker is een concept als deze niet eenvoudig te noemen. VoiceByte heeft ruime ervaring om dit in goede banen te leiden en kan ook u adviseren om de leegstand in uw panden tegen te gaan.