ICT voor vastgoed: internet en cloud voor flexibele werkplekken


Maak je leegstaande kantoorpand of vastgoed onweerstaanbaar voor huurders, met glasvezelinternet en flexibele werkplekken. Van aanleg tot beheer en onderhoud: VoiceByte realiseert ICT voor vastgoed.

Het aantal lege kantoorpanden in Nederland is enorm. Ruim 15 procent van de kantoren staat leeg en een derde van alle kantoorruimte is zelfs overbodig, blijkt uit recente cijfers.

Ben je eigenaar of beheerder van een of meerdere kantoorpanden en wil je leegstand voorkomen? Met de ICT-diensten van VoiceByte maak je het pand onweerstaanbaar voor nieuwe huurders. Zo leggen we razendsnel glasvezelinternet aan en bieden we slimme oplossingen voor flexibel verhuren.

Maak je kantoorpand toekomstbestendig met ICT voor vastgoed

Ben je als huurder op zoek naar een kantoorpand, dan is het aanbod overweldigend. Op sommige locaties staat 60% van de kantoorpanden leeg en dat biedt een uitstekende onderhandelingspositie. Wil je je positie als vastgoedontwikkelaar of beheerder versterken? Dan helpt VoiceByte je daarbij, met innovatie ICT-diensten, zoals glasvezelinternet.

Glasvezelinternet heeft de toekomst, want glasvezel is veel sneller, stabieler en betrouwbaarder dan traditionele verbindingen. Bovendien is de capaciteit van glasvezel vrijwel onbeperkt, waardoor het ideaal is voor ICT-netwerken. Internettoegang, telefonie, online back-ups, cloud computing en nog veel meer: het kan allemaal via één glasvezelverbinding.

VoiceByte ontwerpt, implementeert en onderhoudt ICT voor flexibele werkplekken voor het MKB, de groot zakelijke markt en de vastgoedsector. Met glasvezelinternet geef je toekomstige huurders een enorme concurrentievoorsprong, want ze werken sneller, beter en efficiënter. Bovendien bespaar je als verhuurder of beheerder geld, want met glasvezel is je oude, dure apparatuur niet meer nodig.

Meer weten over glasvezelinternet van VoiceByte? Neem contact op

Innovatieve ICT-oplossingen voor ZZP’ers

Nederland telt meer dan een miljoen ZZP’ers en veel van hen zijn op zoek naar een flexibele werkplek. Een geschikte flexplek beschikt in elk geval over deze faciliteiten:

 • Draadloos en supersnel internet
 • Printfaciliteiten
 • Lage kosten
 • Maximale flexibiliteit

VoiceByte realiseert dit én meer.

Flexibele werkplekken voor een vast bedrag per maand

Wil je je kantoorpand geschikt maken voor flexibel verhuren? Dan realiseert ICT voor flexibele werkplekken. Dit is ideaal voor starters, ZZP’ers en flexwerkers, want voor een vast bedrag per maand beschikken ze over telefonie, supersnel internet, e-mail, back-ups en antivirussoftware. Bovendien kunnen ze vanuit huis, kantoor en onderweg bij hun gegevens komen. Ook voor jou als verhuurder zijn de flexibele werkplekken van VoiceByte ideaal, want:

 • Je hebt geen dure server nodig
 • Flexibele werkplekken zijn schaalbaar en je betaalt alleen voor wat je gebruikt
 • De investeringen zijn minimaal
 • Je hebt geen omkijken naar beveiliging, back-ups en beheer, dat doen wij
 • Je kunt altijd onze helpdesk bellen voor het oplossen van storingen

Flexibel verhuren en het aanbieden van flexplekken is een no brainer om de leegstand van kantoren te bestrijden. VoiceByte vertelt je graag meer over de mogelijkheden van ICT voor flexibele werkplekken.

Daarom kiezen voor VoiceByte

ICT-bedrijven zijn er in alle soorten en maten. Waarom zou je kiezen voor VoiceByte? We geven je een aantal redenen.

 1. Bij VoiceByte krijg je altijd een eerlijk verhaal. We bieden de beste oplossingen voor je ICT- uitdagingen en werken merk- en leverancier onafhankelijk.
 2. Keuzemenu’s? Daar doen we niet aan. Bel je voor vragen, dan krijg je direct een bekwame en gecertificeerde expert aan de lijn.
 3. We richten werkplekken volledig naar wens in op locatie en bieden uitgebreide support. Telefonisch en ter plaatse.
 4. Dankzij duidelijke en praktische Service Level Agreements werkt je ICT altijd optimaal.